she said; under the helios

iMac

Publicerad 2013-02-25 14:44:16 i Allmänt,

Köpte en ny kompis häromdagen. 
Jävlar vad cool han är!

Målade lite också
inspirerad av Pixiecold på dA, sjukt jävla duktig. jag blev lite nöjd men tyckte det blev för mycket med inramningen av kladdet runtom. men men, för en första gång med vattenfärg är det okej väl!

sen ritade jag världens bästa kyo också, var ett tag sen. 


hittade en hund som såg ut som en grå miniludde, var så nära på att bara lyfta upp den och springa hem med han.
 
igår beställde jag en ritplatta också, så jag kan börja måla digitalt. är så himla pepp på att börja designskola nu, det riktigt kliar i fingrarna. greja på och ha sig med olika projekt, rita på lektionstid, visa upp och få tillgång till skrivare och annat tjoffs. aahhh media all over again fast i japan och mycket högre nivå! 120% från början till slut lets go!

fast först måste jag bara ta examen från JASSO först. sista skolveckan nu, sen har vi lektioner fram tills onsdag (?) den femte mars, sen är vi ledig fram tills avslutningen den femtonde, sen är jag ledig igen tills school orientation den 3 april. 

har fixat baito tillstånd nu också, som ska hämtas ut om en vecka. ska börja tjäna fett me cäsh wallah.

viktoria babe tack för frågorna! ska definitivt svara på dem!! 

MISHA♡SARA

Publicerad 2013-02-03 06:39:46 i Allmänt,

Igår kom min kompis Misha till Osaka för att hänga lite. Hon jobbar som Engelska lärare i ingenstans-prefekturen Shimane så chanser att träffas är väldigt få. Vi purikurade och baroque-ade oss som vanligt. Alltid lika kul när hon är här. 
Vi köpte baroque's nya singel och hängde i hennes rum på Sheraton i Uehonmachi som går på en tösenlapp per natt???? Badrummet var typ lika stort som två tredjedelar av min lägenhet. 

Main rummet och utsikten, var skitfint på kvällen men glömde ta kort :( Från tionde våningen.
Givetvis tog vi chansen med TVn och våra nya brq DVDer hähä.

Sen framåt kvällen hade hon planer med några kompisar från Tokyo men jag var tvungen att ta det lugnt och dra mig hemåt för jag har mitt sista (??) stora prov imorgon så ville inte vara bakis och trött idag då jag måste plugga tills jag blöder tyeph. 

Idag är det "Setsubun". En tradition då man kastar bönor i huset och skriker "鬼は外! 福は内!" vilket lite enkelt översätts till "demoner ute, lycka inne!". Något man gör för att välkomna våren och peppa sig själv antar jag. Om man vill ha bra hälsa äter man även ens ålder i bönor, jag som fyller 23 (HERREG-) i år käkar 23 stycken.  

Hejdåeh!

Heeeeeeej 2013!

Publicerad 2013-02-01 11:13:33 i Allmänt,

Holy shi- var länge sen det var jag skrev. Allt i hela världen har hänt, typ. Mådde så jäkla dåligt runt tiden då jag skrev de sista inläggen här på bloggen att till slut klarade jag inte ens av att skriva nånting, tog till och med bort FaceBook ett tag. Nu börjar väl saker och ting bli som det ska igen. Det känns okej.

Januari tog typ en sekund, kändes det som. En månad och 15 dagar tills jag går ut skolan, sen blir det nya skolan i April och sjukt vad jag längtar... Jag var hemma i Sverige under jul och nyår, det var så välbehövt att jag inte ens vet vad. Tänkte dela lite bilder från senaste tiden. 

Slutet på september slutade våran lärare Okuyama, hon skulle vidare till ett universitet i Kobe. En av de bästa människor jag någonsin mött i hela mitt liv, längtar tills jag får träffa henne igen på skolavslutningen. '
I oktober hände typ, ingenting? Var på Dir en grey 4 gånger i Osaka och Kyoto, och det var väl ungefär det enda häftiga. Träffade nya vänner från Kanada och USA! Vi var väl ungefär så snygg och fräsch man kan bli efter 2 timmars moshande.

I november åkte jag till Tokyo en snabbis för att se baroque för fjärde gången på NHK hall! Träffade även min snygga Östersundare Malin några timmar, drack varsin cider i Yoyogi Park och snackade om allt. Hon tog fina bilder och Tokyo var som en dröm. Hoppas att jag kan få jobba lite där när jag är klar här i Osaka...

SEN VAR DET DAGS FÖR BAROQUE då jag träffade min brq-buddy för första gången! Vi tog purikura!

Sen sprang runt i lite skivaffärer innan vi hamnade vi NHK Hall som var jättenära Harajuku, där drack vi mer och blev uppraggade av ett gäng kläddesigners/tatuerare. Tänk vilka random människor man träffar här, bäst. De kommer randomly till Osaka imorrn, så vi ska träffas och gå på izakaya. :)

Sen var det konsert och Ryo var snygg som vanligt. De körde ila. för sista gången och Ryo lyckades väl grina ungefär 3 gånger den konserten? Jävlar vad jag också grinade. Brq fortsätter utan bassist iallafall så all is good. Vad hände sen? 

November, mitt liv föll i spillror och var trasigt ända tills jag kom tillbaka i Januari, ungefär. Men jag fick åka hem ett tag och det var den bästa julklappen. Jag läste en massa böcker, bodde med hela familjen, myste med Ludn, träffade alla de fina. 
PÅ nyår!
Vi var 15 år första gången vi träffades, tänk så vuxna vi blivit. Tycker att vi alltid ska vara vänner. 

Träffade Malin och Viktoria en sväng också och hela mitt jobbgäng (HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA) men mitt minneskort krånglar så kan inte ladda upp de just nu D: 

Sen åkte jag ända tillbaka igen. Flyttade till Umeda en sväng, sov själv, tänkte mycket. Flyttade tillbaka. Slutade sova själv, lovade att bli bättre och ta hand om mig själv mer så jag kan vara bättre mot andra. 2013 är året då jag ska leva rätt, ta chanser och bli den människa jag alltid önskar att jag var. 

Just ja, jag har sjungit i TV och köpt ett munspel också. Saker händer! Livet rör på sig och jag vill inte att det ska stanna. Men först, träning inför provet på måndag... uh... Ska bli bättre här, lovar.

under the helios

Min profilbild

hej hej. sara heter jag. norrlänning som flytt till osaka, japan i april 2012, där jag studerar språk och grafisk design i tre år framöver. jag har rest väldigt mycket i mina dagar och jag gillar att ösa upp lite foton från här och där när jag känner mig nostalgisk. jag gillar konserter, kläder, majs & foto och jag saknar min hund varje dag. typ. Funderingar? Maila vetja! sararosberg@hotmail.com 皆様、こんにちは初めまして。サラと申します。大阪に住んでいる国費留学生です。音楽、洋服、写真を取る事などが大好きです。よろしく!

senaste

kategorier

arkiv

prenumerera