she said; under the helios

Klockan ringer och jag vill som inte riktigt vakna

Publicerad 2012-08-17 04:42:24 i vardag,

Jag har sommarlov så det är okej att sova länge, men jag har så mycket jag måste göra innan skolan börjar igen. Jag tar mig upp, dricker mitt morgonté och plockar ihop här hemma, ställer mig på vågen och ser att jag har nått den vikten jag jagat så länge nu, tänk att det funkar! Det där, träna och äta nyttigt-grejen. Bra jobbat! 5 kilo till så är vi klar! Lite gladare diskar jag vad som finns and går ut med soporna. Kommer ihåg att jag hade mardrömmar inatt igen, jag stod på en kant och någon som jag inte kunde se ansiktet på men som jag visste var någon jag tyckte om puttade och puttade på mig tills jag ramlade ner från kanten och ner i ett hål med stora myror som bet och bet och det gjorde så ont att jag vaknade. 

En blandad morgon med andra ord. Idag ska jag skriva tre uppsatser hade jag tänkt. En eller två är helt okej också, så länge jag gör någon av dem. Sen måste jag plugga grammatik, och gå igenom kanjis igen. Kanji kanji kanji. De tar aldrig slut. Förhoppningsvis orkar jag mig ut på en springtur också då det är lite mulet idag så man dör inte så fort man kommer ut. 

Åh, precis nu plingade det på dörren och paket från hemma kom! Mamma du är bäst!
Ska nog tvinga mig ut på promenad nu och handla lite saker vi behöver. Sytråd och yoghurt och så.

tankar

Postat av: Jeanette♥

Publicerad 2012-08-17 19:16:56

Vilken vacker header du har:)

Hoppas du får en toppenhelg.

Svar: tack så hemskast mycket! <3
Sara Rosberg

Postat av: Leone

Publicerad 2012-08-18 11:26:17

Hoppas att du kommer ut på din springtur. Jag tycker att det brukar vara bättre luft när det är lite mulet.

Svar: åh kommentar från min nya favoritblogg, ihi tack! och jag håller med, här ligger temperaturen på runt 34C så det innebär mer eller mindre döden att ta sig ut här i soligt väder.
Sara Rosberg

Postat av: josefines.se

Publicerad 2012-08-18 12:16:56

Du har en väldigt fin blogg! Om du inte redan är med så får du gärna vara med i min tävling där man kan vinna ett eget designat iphoneskal, eller varför inte överraska någon annan med ett designat skal? http://josefines.se/2012/july/tavling-vinn-ett-eget-designat-iphoneskal.html#comment Hoppas du vill vara med =) Ha en fortsatt bra dag! Kram♥


Svar: tack så hemskt mycket! vill gärna vara med men bor i japan så det kanske blir lite jobbigt att skicka och så xD
Sara Rosberg

Postat av: Anja

Publicerad 2012-08-20 15:33:44

Ahh du är så jäkla duktig! Och man mår ju så himla bra (klyschigt men sant) av att träna och äta nyttigt, så när man gjort det till en livsstil är det inte så svårt att hålla fast vid :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

under the helios

Min profilbild

hej hej. sara heter jag. norrlänning som flytt till osaka, japan i april 2012, där jag studerar språk och grafisk design i tre år framöver. jag har rest väldigt mycket i mina dagar och jag gillar att ösa upp lite foton från här och där när jag känner mig nostalgisk. jag gillar konserter, kläder, majs & foto och jag saknar min hund varje dag. typ. Funderingar? Maila vetja! sararosberg@hotmail.com 皆様、こんにちは初めまして。サラと申します。大阪に住んでいる国費留学生です。音楽、洋服、写真を取る事などが大好きです。よろしく!

kategorier

arkiv

prenumerera