she said; under the helios

På vandring i Umeda

Publicerad 2012-08-25 15:45:27 i instagram, vardag,

Hej hur mår ni! Jag mår bra, klockan börjar närma sig sent på kvällen här. Igår tog jag mig en efterlängtad utekväll i Namba med Peter, Bommieoppa och Chong som äntligen kommit hem till Japan efter sommarens diverse aktiviteter. Vi drog till två olika izakayor och åt gott och drack för billigt och bra. Köpte en så sjukt jävla god sak som var typ, krispigt bröd med vaniljglass inuti och kanel och honungs-blandad sås på utsidan, HERREGUDDDDD JAG DOG så gott var det. Efter som jag dietar nu så går jag runt och längtar efter glass och sånt jämnt, men igår var det fredag så det gjorde inget! Tog mig dock hem med sista tåget, bra Sara!

Idag gjorde vi tråkiga saker som tvätt och räkningar fram till 16, typ, då peruken åkte på och vi drog oss mot Umeda. Jag var tvungen att inhandla en massa böcker inför uppkommande JLPT N2 i december. Mycket hänger på att jag måste klara det provet, min lärare skrockar gott och säger att jag inte behöver oroa mig men eh jag känner mig inte säker nånstans. Dock jävligt peppad på att ta det här jäkla provet och äga det! Så nu sätter vi igång, 4 månader i förväg borde vara nog med tid för att trycka in allt i huvudet. 
Tog inte så himla lång tid att hitta böckerna även om de var i världens största bokaffär jag någonsin varit inne i, sen gick vi och slöshoppade. Jag hittade ett helt fantastiskt TOPSHOP och jag ville ha allt jag rörde vid. Blev en snabb visit på MURUA och EMODA också. Åhh en da ska jag vara smal nog för deras kläder :P Blir defintivt tillbakagång dit då jag har pengar att göra av med. Den här månaden blev lite tight (tack DIR EN GREY för att ni finns och tar mina pengar) Vi gick även och tittade i en massa inredningsbutiker och jag har bestämt mig att det är dags att göra nånting åt vårat lilla rum här för jag trivs inte. Vill ha det fräscht, ordnat och bra. Men att leva två i ett litet rum gör det så jäkla svårt! Måste komma på en klok lösning för även om jag vill så ser jag inte att vi kommer flytta härifrån i första taget. Hmm. Det är såna här gånger man inser hur jäkla bra man har det med space för en lägenhet i Sverige för samma pris, fan då. Sen dejtade vi på en liten Ramen resturang och det var gudomligt gott.

Det var väl min helg! Imorgon är reserverad för Läxor och gärna en springtur om det inte är för varmt.  

Och som jag nämnde betalade jag min DIR EN GREY-räkning idag :D Jag vann 4 av 5 biljetter som jag ansökt om. Lite tur i oturen, antar jag, eftersom det hade blivit sjukt dyrt att ta sig till första showen i Tokyo + att jag skulle missa skola och annat. Men jag fick biljetter till:
2012年10月23日; KBSホール, 京都
2012年10月24日; KBSホール, 京都
2012年11月26日; なんばHatch, 大阪
2012年11月28日; なんばHatch, 大阪

Så YAYYYYY DIR EN GREY OM 59 DAGAR MITT LIV HAR EN MENING IGENNNN

tankar

Postat av: Ctina

Publicerad 2012-08-25 17:13:54

sv; åh det är inte alls svårt :D Kolla på youtube vettja :D

Postat av: 課長

Publicerad 2012-08-25 19:20:40

Mår såååå dåligt att mitt liv inte kommer få någon mening i år.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

under the helios

Min profilbild

hej hej. sara heter jag. norrlänning som flytt till osaka, japan i april 2012, där jag studerar språk och grafisk design i tre år framöver. jag har rest väldigt mycket i mina dagar och jag gillar att ösa upp lite foton från här och där när jag känner mig nostalgisk. jag gillar konserter, kläder, majs & foto och jag saknar min hund varje dag. typ. Funderingar? Maila vetja! sararosberg@hotmail.com 皆様、こんにちは初めまして。サラと申します。大阪に住んでいる国費留学生です。音楽、洋服、写真を取る事などが大好きです。よろしく!

kategorier

arkiv

prenumerera