she said; under the helios

Heeeeeeej 2013!

Publicerad 2013-02-01 11:13:33 i Allmänt,

Holy shi- var länge sen det var jag skrev. Allt i hela världen har hänt, typ. Mådde så jäkla dåligt runt tiden då jag skrev de sista inläggen här på bloggen att till slut klarade jag inte ens av att skriva nånting, tog till och med bort FaceBook ett tag. Nu börjar väl saker och ting bli som det ska igen. Det känns okej.

Januari tog typ en sekund, kändes det som. En månad och 15 dagar tills jag går ut skolan, sen blir det nya skolan i April och sjukt vad jag längtar... Jag var hemma i Sverige under jul och nyår, det var så välbehövt att jag inte ens vet vad. Tänkte dela lite bilder från senaste tiden. 

Slutet på september slutade våran lärare Okuyama, hon skulle vidare till ett universitet i Kobe. En av de bästa människor jag någonsin mött i hela mitt liv, längtar tills jag får träffa henne igen på skolavslutningen. '
I oktober hände typ, ingenting? Var på Dir en grey 4 gånger i Osaka och Kyoto, och det var väl ungefär det enda häftiga. Träffade nya vänner från Kanada och USA! Vi var väl ungefär så snygg och fräsch man kan bli efter 2 timmars moshande.

I november åkte jag till Tokyo en snabbis för att se baroque för fjärde gången på NHK hall! Träffade även min snygga Östersundare Malin några timmar, drack varsin cider i Yoyogi Park och snackade om allt. Hon tog fina bilder och Tokyo var som en dröm. Hoppas att jag kan få jobba lite där när jag är klar här i Osaka...

SEN VAR DET DAGS FÖR BAROQUE då jag träffade min brq-buddy för första gången! Vi tog purikura!

Sen sprang runt i lite skivaffärer innan vi hamnade vi NHK Hall som var jättenära Harajuku, där drack vi mer och blev uppraggade av ett gäng kläddesigners/tatuerare. Tänk vilka random människor man träffar här, bäst. De kommer randomly till Osaka imorrn, så vi ska träffas och gå på izakaya. :)

Sen var det konsert och Ryo var snygg som vanligt. De körde ila. för sista gången och Ryo lyckades väl grina ungefär 3 gånger den konserten? Jävlar vad jag också grinade. Brq fortsätter utan bassist iallafall så all is good. Vad hände sen? 

November, mitt liv föll i spillror och var trasigt ända tills jag kom tillbaka i Januari, ungefär. Men jag fick åka hem ett tag och det var den bästa julklappen. Jag läste en massa böcker, bodde med hela familjen, myste med Ludn, träffade alla de fina. 
PÅ nyår!
Vi var 15 år första gången vi träffades, tänk så vuxna vi blivit. Tycker att vi alltid ska vara vänner. 

Träffade Malin och Viktoria en sväng också och hela mitt jobbgäng (HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA) men mitt minneskort krånglar så kan inte ladda upp de just nu D: 

Sen åkte jag ända tillbaka igen. Flyttade till Umeda en sväng, sov själv, tänkte mycket. Flyttade tillbaka. Slutade sova själv, lovade att bli bättre och ta hand om mig själv mer så jag kan vara bättre mot andra. 2013 är året då jag ska leva rätt, ta chanser och bli den människa jag alltid önskar att jag var. 

Just ja, jag har sjungit i TV och köpt ett munspel också. Saker händer! Livet rör på sig och jag vill inte att det ska stanna. Men först, träning inför provet på måndag... uh... Ska bli bättre här, lovar.

tankar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

under the helios

Min profilbild

hej hej. sara heter jag. norrlänning som flytt till osaka, japan i april 2012, där jag studerar språk och grafisk design i tre år framöver. jag har rest väldigt mycket i mina dagar och jag gillar att ösa upp lite foton från här och där när jag känner mig nostalgisk. jag gillar konserter, kläder, majs & foto och jag saknar min hund varje dag. typ. Funderingar? Maila vetja! sararosberg@hotmail.com 皆様、こんにちは初めまして。サラと申します。大阪に住んでいる国費留学生です。音楽、洋服、写真を取る事などが大好きです。よろしく!

kategorier

arkiv

prenumerera