she said; under the helios

MISHA♡SARA

Publicerad 2013-02-03 06:39:46 i Allmänt,

Igår kom min kompis Misha till Osaka för att hänga lite. Hon jobbar som Engelska lärare i ingenstans-prefekturen Shimane så chanser att träffas är väldigt få. Vi purikurade och baroque-ade oss som vanligt. Alltid lika kul när hon är här. 
Vi köpte baroque's nya singel och hängde i hennes rum på Sheraton i Uehonmachi som går på en tösenlapp per natt???? Badrummet var typ lika stort som två tredjedelar av min lägenhet. 

Main rummet och utsikten, var skitfint på kvällen men glömde ta kort :( Från tionde våningen.
Givetvis tog vi chansen med TVn och våra nya brq DVDer hähä.

Sen framåt kvällen hade hon planer med några kompisar från Tokyo men jag var tvungen att ta det lugnt och dra mig hemåt för jag har mitt sista (??) stora prov imorgon så ville inte vara bakis och trött idag då jag måste plugga tills jag blöder tyeph. 

Idag är det "Setsubun". En tradition då man kastar bönor i huset och skriker "鬼は外! 福は内!" vilket lite enkelt översätts till "demoner ute, lycka inne!". Något man gör för att välkomna våren och peppa sig själv antar jag. Om man vill ha bra hälsa äter man även ens ålder i bönor, jag som fyller 23 (HERREG-) i år käkar 23 stycken.  

Hejdåeh!

tankar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

under the helios

Min profilbild

hej hej. sara heter jag. norrlänning som flytt till osaka, japan i april 2012, där jag studerar språk och grafisk design i tre år framöver. jag har rest väldigt mycket i mina dagar och jag gillar att ösa upp lite foton från här och där när jag känner mig nostalgisk. jag gillar konserter, kläder, majs & foto och jag saknar min hund varje dag. typ. Funderingar? Maila vetja! sararosberg@hotmail.com 皆様、こんにちは初めまして。サラと申します。大阪に住んでいる国費留学生です。音楽、洋服、写真を取る事などが大好きです。よろしく!

kategorier

arkiv

prenumerera